På denna sida lagras cookies på din enhet.
Du kan lära dig mer om de cookies vi använder i Integritetspolicy.
Programvaruhandböcker - ADOBE® PHOTOSHOP

 • 1

  Skapa dokument


  1.1 .Gå till Arkiv> Ny . Du kommer öppna ett fönster (bild nedan) där du kan definiera dokumentets inställningar.

  1.2 .Lägg till ytterligare 4 mm till höjd och bredd så att ditt dokument har tillräckligt med marginal för skärningen.

  1.3 .Det är viktigt att du lägger 300 dpi upplösning för att försäkra bildkvaliteten samt välja CMYK för att undvika oväntade färger vid tidpunkten av tryck..

 • 2

  BLÖDA


  2.1 .Öka storleken på Kanvas genom att lägga till guidelinjer vid kanterna av dokumentet. Om du inte har synliga guidelinjer, gå till Visa och välj Linjaler .

  2.2 .Klicka på linjalen och dra ledarna till slutet av dokumentet.

  2.3 .Gå till den översta meny Bild> Kanvas storlek .

  2.4 .I Canvas Size (bild nedan) indikerar storleken på ditt dokument, så att du inte glömmer att lägga till ytterligare 4 mm i höjd och bredd för att skapa Bleed.

  2.5 .Bläcklinjer visas, så förläng din mall till gränserna för Utfall. "I exemplet nedan ska den rosa prydnaden utvidgas till den nya änden som skapats.

 • 3

  SPARA DOKUMENTERA


  3.1 .Innan du sparar dokumentet, se till att du lägger det i CMYK så att där inte kommer några förändringar i färg. Gå till Bild> Läge> CMYK Färg .

  3.2 .Spara dokumentet i Arkiv> Spara som och välj formatet PDF ..

  3.3 .I fönstret som öppnas, i Adobe PDF Preset välj [PDF/X-1a: 2001] Detta alternativ försäkrar att PDF-filen inte kommer att ändras.

  3.4 .På vänster sida klicka på Komprimering och sedan på höger sida i Alternativ Nedsampla inte .

  3.5 .Välj sedan Utmatning och på höger sida i Färgkonvertering Det här alternativet försäkrar att du sparar din fil utan några färgframkallning och klicka sedan på Spara förinställning ..., spara dessa PDF-förinställningar med vilket namn du vill, för att Spara PDF .